Ruitenwissers vervangen

De ruitenwissers vervangen is nodig wanneer je wissers het water niet goed meer kunnen afvoeren. Bij versleten ruitenwissers kun je strepen op de voorruit krijgen. Die belemmeren het zicht. Ook kunnen de ruitenwissers piepen. Of de ruitenwissers stuiteren over het raam. In alle gevallen is het niet alleen hinderlijk, maar ook slecht voor de veiligheid. Je zicht wordt belemmerd, waardoor de kans op een ongeluk toeneemt.

 

GRATIS paraplu

Kies daarom vandaag nog voor nieuwe Bosch ruitenwissers en maak direct een afspraak. Van 1 september t/m 30 november krijg je bij het vervangen van uw ruitenwissers tevens een GRATIS paraplu*.

 

*Actie van 1 september 2018 t/m 30 november 2018 zolang de voorraad strekt. Lees hier de actievoorwaarden

 

Bosch ruitenwissers bij AutoCrew Waddinxveen

Bosch ontwikkelt en maakt de beste ruitenwissers voor elke automerk. In het assortiment zitten Twin ruitenwissers met massief metalen beugel, Aerotwin flatblade ruitenwissers die geen stalen frame hebben en dus flexibel zijn en slijtvaster dan gewone ruitenwissers en achterruitwissers. Bosch is leidend als het gaat om het ontwikkelen van ruitenwissers en komt voortdurend met nieuwe technieken. Met de ruitenwissers van Bosch heb je altijd een helder zicht, ook in extreme omstandigheden.