De Bosch-interieurfilteractie FILTER+ eenvoudig uitgelegd

 

1. Waarom deze actie?
 

De nieuwste Bosch-interieurfilter, de FILTER+, beschikt over bijzondere eigenschappen. Deze filter is namelijk de beste keuze voor mensen met hooikoorts en is voor u een “plus” op elk vlak. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van deze filter, bieden wij deze “Tevreden of geld terug”-actie aan.

 • Een “plus” voor uw gezondheid:
  Beschermt maximaal tegen kleine stofdeeltjes, pollen, allergenen, schadelijke gassen en bacteriën.
 • Een “plus” voor uw comfort:
  Elimineert nare geuren en garandeert aangename en gezonde lucht binnenin uw voertuig Een “plus” voor uw veiligheid:
 • Een “plus” voor uw veiligheid:
  Voorkomt allergische reacties maar ook een beslagen voorruit voor optimaal zicht.
 • Een “plus” voor uw uitrusting:
  Vermindert vuilaanslag op de ventilatoren en het ventilatiesysteem.
   

2. Hoe kunt u van deze actie profiteren?
 

Laat vanaf april tot eind juni 2018 de nieuw Bosch-interieurfilter FILTER+ monteren bij uw garagebedrijf. Bewaar uw aankoopbewijs met duidelijke omschrijving van deze FILTER+ goed, want als u na de montage van deze filter niet overtuigd bent van zijn eigenschappen, dan kunt u uw geld terugkrijgen.
 

3. Niet tevreden?
 

Ga naar http://promo.boschautoparts.com/nl/action/interieurfilters#info , laat onderaan de pagina uw gegevens achter en upload uw factuur, deze dient als bewijs van de uitgevoerde werkzaamheden. Bosch stort vervolgens het volledige aankoopbedrag van de FILTER+ terug op uw rekening. Bijkomend wordt er gevraagd naar de reden van uw ontevredenheid en kunt u tot 1 maand na uw aanvraag het verzoek krijgen om deze filter te laten controleren.