Cashback bij Bosch remdelen

Het remsysteem van uw auto is van cruciaal belang voor uw veiligheid op de weg. Het is belangrijk om in alle situaties en vooral bij gevaar, altijd te kunnen rekenen op de remmen van uw voertuig. Het remsysteem is een actief veiligheidsorgaan dat volgens strenge regels moet worden onderhouden. Bosch heeft al 90 jaar ervaring in remonderdelen.

 

Al 90 jaar Bosch remmen.

Het assortiment van Bosch remonderdelen bestaat uit bijna 10.000 verschillende artikelen. Dus of het nu gaat om de remblokken of remschijven, Bosch heeft de juiste remonderdelen voor uw auto in het assortiment.

 

Profiteer nu tijdelijk van €10,- cashback!

Om deze jarenlange expertise te vieren ontvangt u bij AutoCrew Waddinxveen nu tijdelijk cashback t.w.v. €10,- op nieuwe remmen van Bosch!* Plan daarom vandaag nog een online afspraak.

 

Kom dus snel in actie en plan uw werkplaatsafspraak! U ontvangt de €10,- cashback door uw werkplaatsfactuur te uploaden middels deze webpagina (pop up).

 

*- De aan de actie deelnemende remmenproducten van Bosch zijn; remschijven, remblokken, kit pro en super pro. Geldig van 5 februari 2018 t/m 31 maart 2018.